Erik tror på tuff cupmatch – säsongskort gäller

På onsdag kväll är det dags för returmöte i ATG Svenska cupen då IFK Skövde tar emot Amo handboll. IFK-spelarna är förstås måna om stort publikstöd då Amo har ledningen efter första kvartsfinalen.

– Det är viktigt att påpeka att säsongskort gäller även i cupmatcherna fram till en eventuell final. De senaste matcherna har vi ju haft härlig publik på hemmamatcherna och det hoppas vi på igen, säger evenemangs- och marknadsansvarig Marcus Dahl.

För Erik Sääf är det givetvis en match med extra krydda. Förra säsongen spelade Erik som bekant i Amo, men är borta från spel efter korsbandsskadan.

– Jag tror att det blir en tuff uppgift. Jag har följt Amo hela hösten och har faktiskt sett alla matcher. Jag är imponerad av det som presterats. Det är redan ligakvalitet över Amo, säger Erik.

 

Underläge

Amo kommer alltså till matchen med en fyramålsledning efter 36-32 i första matchen. Eftersom s.k. shout outs gäller i cupen får Amo inleda onsdagsmötet med tre skott. Det betyder att smålänningarna kan ha en sjumålsledning när spelet börjar.

– Det gäller förstås att inte fokusera så mycket på resultattavlan utan att prestera det bästa minut för minut, säger Erik.

Text: Bengt Andersson  Foto: Viktor Ljungström

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!