Förlängt kontrakt för Victor Siem

IFK Skövde HK fortsätter att skriva kontrakt för kommande säsonger. Senast i raden är kantspelaren Victor Siem som skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022-23.

Victor har den här säsongen fått mer och mer speltid på vänstersexpositionen. Hittills har det blivit inhopp i 13 ligamatcher med sex mål som facit.

– Det känns naturligtvis väldigt bra att få chansen att vara en del i elitlaget. Att kontraktet har förlängts över kommande säsongen är givetvis skönt och ett bevis på förtroende från föreningen, säger Siem som fyller 20 år i juni.

IFK Skövdes sportchef Ulf Nyström ser Victor som en utvecklingsbar och väldigt spännande kantspelare.

– Victor är en lite annan typ av kantspelare. Hans fysik och avslutsteknik tror jag absolut kan fortsätta att utvecklas ännu mer i vår miljö, säger Nyström

Spännande Europaspel

Victor som kom till IFK som A-pojke efter ha börjat hemma i Stöpen med Country. Nu varvar han inhopp i elitlaget med spel i HK Skövde i div II.

Europacupspel har han också fått pröva på. I inledande omgången för IFK:s del gjorde Victor fyra mål i de båda 16-delsfinalerna mot AS SGS Ramhat Hashron från Israel.

Nu står nästa uppgift för dörren med matcher mot SKA Minsk från Belarus – hemmamatch på söndag och retur  söndagen därpå.

– Det ska bli ett väldigt äventyr att få vara delaktig i när IFK åter är med i Europaspel, säger Victor.

Text: Bengt Andersson Foto: Viktor Ljungström

 

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!