Klart med ledare kring elitlaget

Klas Wahlström kommer att fortsätta i sin roll som Team Manager för IFK Skövde HK:s elitlag. Klas började som ledare i klubben redan 2002.

-Det är fantastiskt många härliga spelare som passerat under åren. Vi har varit nere i källaren, men kommit igen. Nu har vi spetsat till det ytterligare och det känns väldigt bra att vara med på den här resan, säger Klas.

Att vara ett bollplank åt spelare, ledare och övriga i administrationen är en roll Klas trivs med.

-Handboll är ju det jag älskar och då kan jag få detta uppdrag att funka även om jag har ett privat heltidsjobb.

 

IFK:s sportchef Ulf Nyström gläds åt att Klas även fortsättningsvis kommer att vara med i och runt.

-Klas står för lyhördhet, organisationsförmåga, förmåga att hantera olikheter samt har kommunikativa egenskaper som är viktiga parametrar i den här rollen. Klas är en mästare på detta och passar verkligen som handen i handsken i denna roll, säger Ulf.

Även lagläkaren Mile fortsätter

Det är även klart att Mile Bergvall fortsätter som lagläkare i IFK Skövde. Mile har funnits med kring elitlaget länge och sedan fem år tillbaka varit ansvarig lagläkare.

-Det känns bra och stimulerande att fortsätta. Jag trivs bra i den miljö med ödmjukhet och lagkänsla som kännetecknar både ledare och spelare i IFK, säger Mile som också understryker det goda samarbetet med Annelie Hallqvist och Stefan Gustafsson i det medicinska teamet.

-Sedan är det förstås alltid extra roligt när det sportsligt går bra. Den här säsongen har varit stark med elitlaget i semifinal och framgångar på ungdomssidan.

Text: Bengt Andersson Foto: Viktor Ljungström

 

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!