Kvalspel för HK Skövde hemma i Arena C

HK Skövde fick bästa tänkbara start på kvalspelet till div I. På onsdag kväll väntar returmötet med Eslövs HF. Vinst och ett direkt avgörande mot IF Kristianstad väntar.

I lördagens bortamöte med Eslöv visade HK-killarna verkligen stark vilja och kämpatag. Inte lär det bli mindre av detta när returen nu väntar i Arena C.

-Vi hoppas på starkt publikstöd. Välfyllda läktare i Arena C ger ett enormt bra tryck. Vårt hopp är definitivt att avgöra det här i två matcher, säger ledarna i HK Skövde.

Chans att se Sjöbrink

Nu finns det också chans att få se IFK:s nyförvärv Markus Sjöbrink. Övergången blev ju klar i februari, men efter operation i höstas har Markus först nu kunnat komma igång med spel i sin nya klubb.

-Det har varit riktigt gott att få vara med och spela. I början kändes det lite ringrostigt, men det är verkligen jätteroligt att spela med de här unga och hungriga killarna, säger Markus.

Naturligtivs är Markus med sin rutin – bland annat som lagkapten i Lugi under en tid – ett stort tillskott för det unga blåvita laget. Att få matcher i kroppen är givetvis bra också för Markus efter den långa bortavaron.

-Kvalspel kittlar ju alltid lite extra så det här är verkligen kul, säger Markus som så länge han inte får speltid i elitlaget får vara med i HK:s matcher i vår.

Returmatchen mot Eslövs HF spelas alltså i Arena C onsdag 30/3 kl. 20.00. Vid förlust för HK väntar tredje och avgörande match i Skövde på onsdag 6/4 kl. 20.00.

\"\"

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!