Över sju miljoner såg IFK under hösten

Intresset för IFK Skövde Handboll har varit mycket stort i TV under hösten. Statistiska mätningar visar att över 7,2 miljoner tittar har sett någon sändning från IFK:s handbollsligamatcher. Det är både SVT och TV4 som varit flitiga med att i efterhand visa inslag från IFK:s matcher. Totalt har IFK exponerats i olika TV-inslag vid hela 39 tillfällen från september till december.

Sportkanalen med sina stora sändningar har besökt Arena Skövde tre gånger under säsongen och IFK har också vid tre bortamatcher kunnat se hela matcherna av en stor publik. Sändningstiden för dessa matcher är varje gång mer än en och en halv timma.

De olika inslagen från matcherna har visats såväl i SVT och TV4:s morgonsändningar som vid kvällssändningarnas sportsändningar.

– Vi är glada över att IFK Skövde får så mycket TV-tid. Det visar att det finns ett stort intresse för handboll i allmänhet och dessutom för IFK. Det är givetvis viktigt för vår förening och för hela Skövde att blåvitt så ofta ses i TV. Det är mycket värdefullt för såväl föreningen som våra supportrar och våra samarbetspartners, säger marknadsansvarig Marcus Dahl.

Samtliga IFK:s matcher under hela säsongen sänds ju dessutom med kommentatorer och intervjuer på C More.

Text Annika Andersson
Foto Viktor Ljungström

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!