Dags för nytt möte med Ystads IF

\"\"

IFK Skövde HK och Ystads IF har redan mötts två gånger i höst och på torsdag är det dags igen. Nu gäller det Handbollsligan och Ystad Arena är spelplats.

I ATG Svenska cupen blev det två hemmasegrar, IFK vann först med 31-28 men i returen i Ystad var det YIF som segrade stort, 39-29, och därmed avancerade i cupen.

 

Urladdning

IFK reser till Skåne efter en mycket stark och övertygande insats mot Sävehof. Robert Arrhenius i ledarstaben beskriver känslan efter fredagsmatchen.

– Det var en rejäl urladdning mot Sävehof. Det var en viktig och skön seger för oss där vi fick stor hjälp av publiken att vinna, säger Robban och fortsätter:
-Vi har en go känsla i truppen. Det var ett styrkebesked av laget att vi lyckades ladda om och göra en bra match efter förlusten mot Eskilstuna Guif några dagar innan. Det var skönt att få visa Skövdepubliken att vi är att räkna med även denna säsong.

Hur känns det inför Ystads IF – dags för revansch efter förlusten senast?

– Det kommer bli en tuff men rolig match nere i Ystad på torsdag. Men kan vi lyckas komma upp i samma intensitet i försvar/kontringsspelet som senast så kommer vi kunna ge Ystad en match.

 

Här kan matchen ses

Matchstart torsdag kl 19:00. Matchen kan ses via Handbollsligan.Live, alternativt hos vår Handbollsligan Live-partner.

Restaurang Valle är IFK Skövde HK:s officiella Handbollsligan Live-partner och har ensamrätt om att sända bortamatcherna i Handbollsligan.
Boka bord på 0500-48 01 75, enklare mat & dryck finns att köpa.

Öppnar 1h innan matchstart. Begränsat antal platser, först till kvarn.

\"\"

 

50/50-lotter

Digitala 50/50-lotter säljs inför både hemma- och bortamatcher. Matchen Ystads IF – IFK Skövde HK som spelas torsdag 12 oktober är öppen för försäljning.

De digitala 50/50-lotterna köps via din mobiltelefon och hanteras genom länken, https://www.ifkskovde.yourclubmate.com/ alternativt via QR-koden nedan.
Mer information, regler & villkor hittar du via länken.

\"\"

 

 

 

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!