BLI PARTNER

Få enastående exponering och gemenskapsengagemang genom att sponsra IFK Skövde HK. Gå med i vår resa till framgång idag!

Community Engagement:

Att bli partner till IFK Skövde HK möjliggör aktivt engagemang med den lokala gemenskapen för din organisation. Att stödja ett handbollslag främjar en känsla av stolthet och samhörighet bland de lokala invånarna och gör din företagspartner till en uppskattad del av samhället.

Varumärkesexponering:

Att samarbeta med ett idrottslag ger en värdefull plattform för varumärkesexponering. Ditt företags logotyp och namn kan tydligt visas under matcher, på lagets merchandise och i marknadsföringsmaterial, vilket når en bred publik och ökar varumärkeskännedom.

Nätverksmöjligheter:

Att samarbeta med IFK Skövde HK öppnar dörrar till värdefulla nätverksmöjligheter. Du kan skapa kontakter med andra sponsorer, lagmedlemmar och fans, vilket underlättar nya affärsrelationer och potentiella partnerskap som kan gynna din organisation på olika sätt.

Lokal Synlighet:

Ett partnerskap med IFK Skövde HK kan markant öka din lokal synlighet. Ditt företag kommer att associeras med ett välkänt och respekterat idrottslag i regionen, vilket stärker din närvaro och rykte bland lokala kunder och företag.

Engagemang från Anställda:

Att stödja ett handbollslag som IFK Skövde HK kan förbättra anställdas moral och engagemang. Det erbjuder möjligheter till teambyggande aktiviteter, att delta i matcher tillsammans och främjar en känsla av stolthet över att vara en del av ett företag som bidrar till samhället.

Målgruppsinriktad Marknadsföring:

Om din målgrupp sammanfaller med handbollsentusiaster och sportfans, ger ett partnerskap med IFK Skövde HK en målinriktad marknadsföringskanal. Du kan skräddarsy dina marknadsföringsinsatser för att nå en hängiven och passionerad publik, vilket potentiellt kan öka din kundbas och försäljning bland denna demografi.

BLI PARTNER

FRAMTIDENS SPONSRING erbjuder företag stora möjligheter inom hållbarhet, digital kommunikation och varumärkesstärkning. Forskning visar att samarbete med idrottsklubbar ger företag 7 gånger större möjlighet att nå ut med sina budskap i sociala medier och kan öka varumärkesvärdet med 80%. Effektiv sponsring kräver stark koppling mellan sponsor och klubb samt att sponsorer tillför värde till målgruppen genom kunskap, gemensam vision och engagerande kommunikation.

Björn Stenvad
vd och grundare, Rättighetsbyrån

#viställerupp

#viställerupp är en manifestation för de samhällsinsatser som klubbarna i HERR och Handbollsligan idag
genomför. #viställerupp är också ett sätt för oss att
kommunicera de positiva värden som handbollen står
för. #viställerupp är en gemensam benämning av våra
samhällsengagemang. Varje klubb väljer själv vilka
verksamheter, projekt och aktiviteter inom samhällsområdena Hälsa, Integration och Inkludering som man inkluderar i #viställerupp. Fokus är på barn och ungdomar.

#viställerupp har ett samhällsvärde på 120 miljoner
SEK. Vi skapar med andra ord stora värden för våra
barn och unga och vårt gemensamma samhälle.

VIP RESTAURANG OCH BAR

SÄSONGSKORT VIT

ELLER

SÄSONGSKORT BLÅ

Exklusiv Exponering ↓

bli partner

Vill du boka ett möte med oss?

Kontakta oss utan förpliktelser. Tryck på knappen nedan för att boka en tid med IFK Skövde HK.