Daniel beredd ta sig an mästarna

\"\"

IFK Skövde HK har tre raka och imponerande segrar bakom sig när det på lördag eftermiddag är dags att ta sig an svenskas mästarna IFK Kristianstad på bortaplan. En av segerorganisatörerna den senaste tiden har varit Daniel Ekman som nu ser fram mot nästa uppgörelse med ett av ligans topplag.

– Det är en av de svåraste bortauppgifterna, men samtidigt en rolig match att spela. Mycket publik på läktarna och bra stämning sporrar alltid, säger Daniel.

 

– Segrar mot Sävehof, Ystads IF och Hammarby har varit styrkebesked. Vad ligger i förstas hand bakom de fina insatserna?
– Vi har tränat på bra, men även pratat mycket om hur vi ska uppträda för att få till så bra energi som möjligt. Sedan har vi ju spelat bra handboll också!

 

– Du har i allra högsta grad bidragit. Du måste vara nöjd med prestationerna och din form!
– Det är givetvis bra att vara med och bidra. Nu har det även blivit lite mål och det är ju aldrig fel… Sedan är det många som hjälps åt och det är en förutsättning för att vinna matcher. Kollektivet har funkat fint helt enkelt.

\"\"

 

Starkast tänkbara…

IFK Kristianstad varvar i höst ligan med Europaspel. I seriespelet var starten lite trevande men nu har det blivit fyra segrar på de sju första matcherna. I Europaspelet stod Benfica för motståndet i veckan där det blev förlust med tre bollar (33-36).

I laget finns det ju gott om spelare med Skövdeanknytning. Viktor Bang lämnade Skövde för Kristianstad inför denna säsong – samma resa som Matias Helt Jepsen gjorde säsongen innan. Andreas Cederholm verkar också ha kommit igång bra efter att ha återvänt till Kristianstad.

 

Här kan matchen ses

Matchstart lördag kl 16.30. Matchen kan ses via Handbollsligan.Live, alternativt hos vår Handbollsligan Live-partner.

Restaurang Valle är IFK Skövde HK:s officiella Handbollsligan Live-partner och har ensamrätt på att sända bortamatcherna i Handbollsligan.
Boka bord på 0500-48 01 75, enklare mat & dryck finns att köpa.

Öppnar en timme innan matchstart. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Text: Bengt Andersson
Foto: Viktor Ljungström

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!