HAMMARBY NÄSTA TUFFA UPPGIFT

Det är tätt mellan matcherna i Handbollsligan nu efter omstarten. På torsdag väntar mötet mellan tabelltvåan IFK Skövde och trean Hammarby i Eriksdalshallen.

– En häftig match och samtidigt en av de svåraste bortauppgifterna på säsongen, säger IFK-tränaren Kristian ”Krille” Svensson när han förbereder sig för fighten.

Både IFK och Hammarby har blandat och gett lite i de första omgångarna. Oavgjort mot Aranäs och knapp förlust i det starka mötet med Ystads IF är IFK:s facit. Hammarby vann stort mot Lugi (33-23), men fick se  sig besegrat av Malmö på bortaplan  i söndags.

– Det är inte konstigt att det går lite upp och ner det blir tätt spelprogram efter ett långt uppehåll, konstaterar Krille.

IFK får förstås förvänta sig ett tufft tryck från de röststarka Bajjen-supportrarna. Att Hammarby laddar för revansch är självklart efter besöket i Skövde i höstas där tröjor kom att spela en viss roll i eftersnacket… IFK-segern skrevs till 26-24 efter dramatik både på och utanför planen.

IFK åker till Stockholm med samma manskap som tog sig an Ystad i söndags. Fingerskadade Adam Ljungquist är fortfarande borta och Håvard Åsheims medverkan är osäker.

Här kan man se matchen
Matchen ser du via Handbollsligan.Live alternativt hos vår Handbollsligan Live-partner.

Restaurang Valle är IFK Skövde HK:s officiella Handbollsligan Live-partner och har ensamrätt på att sända bortamatcherna i Handbollsligan.
Boka bord på 0500-48 01 75, enklare mat & dryck finns att köpa.

Öppnar en timme innan matchstart. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Text: Bengt Andersson Foto: Viktor Ljungström

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!