IFK Skövde HK – 1 000 raka grundseriematcher i högsta serien

\"\"

IFK Skövde HK:s 1 000 raka grundseriematcher i högsta serien – enastående prestation inom svensk elitidrott

IFK Skövde HK kan visa upp ett fantastiskt facit inom svensk elitidrott. I den 34:e raka säsongen i handbollens högsta serie når IFK den smått fantastiska siffran 1 000 grundseriematcher i rad. Därtill kommer ett stort antal slutspels- och kvalmatcher samt spel på internationell nivå med en Europatitel som allra främsta merit.

 

IFK Skövde HK är en stor bärare av platsvarumärket Skövde. Klubbens framgångar på högsta nivå är av stort värde för Skövde som kommun, både ekonomiskt och marknadsföringsmässigt.

Genom att vara Skövdes främsta elitklubb under så lång tid är IFK Skövde HK den största marknadsföraren av namnet Skövde. Föreningen är dessutom arrangör av Skadevi Handbollscup som arrangeras årligen och är ett av Skövdes allra största återkommande evenemang.

Genom alla aktiva spelare, ledare och volontärer tas ett stort socialt ansvar. Att barn och ungdomar har många förebilder betyder givetvis oerhört mycket och bidrar till ett stort och viktigt samhällsansvar.

Gruppen #blåkamrater och den stora ungdomsverksamheten skapar mycket positivitet för hela vårt samhälle.

 

1 000 spelade grundseriematcher i handbollens högsta division kommer att uppmärksammas särskilt i samband med Handbollsligamatchen mot HF Karlskrona tisdagen den 19 december.

 

Framåt tillsammans!

Personal & Styrelse
IFK Skövde HK

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!