Johan Green trivs i nya rollen

\"\"

Johan Green har kommit in fint i tränarstaben som ansvarig för målvakterna och trivs jättebra. Nu är det dags för IFK Skövde HK att ladda för torsdagskvällens drabbning med Hammarby Handboll.

– Det känns fint att vara tillbaka och jag trivs verkligen i rollen. Håvard och Anton är härliga killar att jobba med och det ska bli kul att få fortsätta att vara ett stöd för våra målvakter, säger Johan som själv har över 300 elitmatcher i IFK-målet plus spel utomlands på meritlistan.

 

Bra period
IFK:s senaste matcher med vinster över Sävehof och Ystads IF har känts väldigt bra.

– Poängmässigt har det givetvis varit viktigt och målvaktsspelet har bidragit på ett bra sätt, konstaterar Johan.

 

Svår uppgift
Nu väntar alltså Hammarby inför en förhoppningsvis heltänd publik i Arena Skövde.

– Detta lär bli en minst lika svår uppgift. Hammarby har ju utvecklats starkt de senaste säsongerna och har börjat bra i höst också.

– Hammarby har ju flera spelare som sticker ut. Jag tänker förstås inte minst på förre IFK-aren Edwin Aspenbäck som blivit en av Bajjens främsta målskyttar. Här finns ju också profiler som Marin Dolk och återvändande Josef Pujol. En härlig handbollsmatch är att vänta, enligt Johan.

 

Stort publikintresse
Allt talar för höstens största publik denna torsdagskväll.

– Det är bra tryck på biljettförsäljningen. Det blir säsongsrekord på Vippen, men mycket folk även på läktarna, berättar marknadsansvarige Marcus Dahl.

Text: Bengt Andersson Foto: Viktor Ljungström

 

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!