KVARTSFINAL OCH KVAL PÅ SÖNDAG

Handbollssäsongen är inne i ett intensivt skede just nu. På söndag spelar IFK Skövde HK kvartsfinal 2 mot Önnereds HK kl 16.00 i ÖHK-hallen. Bara någon mil därifrån drabbar HK Skövde samman med Fjärås HK i den andra kvalmatchen för div I-spel med matchstart kl 17.00

Första kvartsfinalen i torsdags bjöd på stor dramatik med Daniel Ekmans avgörande i det absoluta slutskedet. Lita på att Önnered laddar för revansch med hjälp av ett kompakt stöd från en grönklädd publik. Alla som kommer till ÖHK-hallen grönklädda får nämligen fri entré.

Det är med andra ord upplagt för en fullsatt hall. Förhoppningsvis får även IFK ett bra stöd också. En supporterresa anordnas till Göteborg med 50 IFK-fans. Utöver de reserverade platserna för gästernas anhängare gäller det nog att komma i tid om man som Blåvit ska få plats.

Bäst av fem

I kvartsfinalserien gäller det alltså att först komma till tre segrar. IFK får på söndag klara sig utan Markus Sjöbrink som fick rött kort i torsdags och därmed är avstängd. Match tre spelas i Arena Skövde på onsdag.

Bäst av tre

I kvalet gäller det att vinna två matcher för avancemang. Första mötet vann Fjärås med minsta tänkbara marginal, men det betyder att HK Skövde måste vinna på söndag och även tredje kvalmatchen för att avancera.

Bortamatch hemma

Stötta oss genom att delta i 50/50-lotteriet, du köper dina lotter här clubs.yourclubmate.com/ifkskovde

Här kan man se matchen

Matchen ser du via Handbollsligan.Live alternativt hos vår Handbollsligan Live-partner.

Restaurang Valle är IFK Skövde HK:s officiella Handbollsligan Live-partner och har ensamrätt på att sända bortamatcherna i Handbollsligan.
Boka bord på 0500-48 01 75, enklare mat & dryck finns att köpa.

Öppnar en timme innan matchstart. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Text: Bengt Andersson Foto: Viktor Ljungström

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!