Målrikt när HK förlorade

Trots 31 gjorda mål förlorade HK Skövde torsdagskvällens div 2-möte med HK Önnerediterna med sju måls marginal. Önnereds segersiffror i Arena C skrevs till 38-31 (18-18).

-Det känns surt. Vi förlorar på egna misstag och tekniska fel. När man släpper in 38 mål går det inte att vinna några matcher, konstaterade HK-ledaren Fredrik Sääf strax efter slutsignalen.

Gästerna tog initiativet inledningsvis. Efter en dålig start kom HK-killarna ändå igen bra och hade oavgjort i paus. Andra halvlek började HK bäst, men sedan kom en period som blev ödesdiger. Utvisning kostade bland annat tre baklängesmål i tomt mål. Med bland annat fem raka mål från gästerna vände det helt och sedan var egentligen aldrig HK riktigt nära.

-Vi får helt enkelt ta med oss det som var bra och framför allt analysera vad som gick fel den här gången, är Fredrik Sääfs sammanfattning.

Klart bäste målskytt i matchen var HK:s Theodor Lindahl med 14 fullträffar. Linus Gustavsson fick tidigt en smäll på tummen och han hade förstås behövts hel för att en match som så här bra motstånd ska vinnas.

Målskyttar HK Skövde: Theodor Lindahl 14,Wilmer Gustafsson 7, Alfred Gustafsson 3, Erik Enell 3, Simon Brodow 3 och Linus Gustavsson 1.

Målgörare Önnerediterna: Rasmus Lenzi 11, Filip Melin 8, Anton Åberg 6, Iker Ferara 4, Adam tysk 4, Emil Danielsson 2,  Robin Kozjak, Anton Hjalmarsson och Axel Segertoft 1 var.

SEMESTERTIDER

Vecka 27-31 tar vi semester och sportkontoret håller stängt.Eventuella ärenden...