Sigge inför sista seriematchen

På fredag kl 19.00 är det alltså dags att avsluta Handbollsligan säsongen 2022-23. För IFK-tränaren Henrik ”Sigge” Signell blir det sista gången han leder IFK i en seriematch. Hur ser han på serieavslutningen mot Hammarby i Eriksdalshallen?

 – Hur har det sett ut efter vinstmatchen hemma mot IK Sävehof senast?

– Det har sett fint ut. Den vinsten gav oss självklart ytterligare harmoni och nu vet vi att vi är klara för slutspel så det är härlig energi på träningarna.

– Hammarby har gjort bra ifrån sig och blir topp fyra hur det än går i sista matchen. Är du överraskad och vad är det som framför allt är bra i ”Bajjen”?

– Dom har helt klart lyft sig och fortsatt utvecklats gentemot förra säsongen. Hammarby har i några år haft kontinuitet i spelartruppen och därmed kunnat slipa på sin spelidé anfallsmässigt. Dom har massa små samarbeten och avtal 2 och 2 som inte är så lätt att läsa in.  Tycker också dom har höjt sitt försvarsspel och dom jobbar aggressivare och offensivare nu än tidigare.

– Vinner IFK vet vi att det, precis som ifjol, blir kvartsfinalserie mot just Hammarby. Och att vinna är givetvis målet denna fredagskväll!

– Jaja, det är såklart det vi siktar på. Vi kommer vara högmotiverade på fredag, inget snack om det!

 – Viktor Hallén är tillbaka i truppen. Hur ser det ut för övrigt?

– I övrigt ser det ut som vi vill, så vi har ett gynnsamt läge nu.

 

Biljettsläpp lördag kl 10.00

Efter sista omgångens matcher fredag kväll är det alltså klart vilka som ska mötas i kvartsfinalerna. På lördag den 1 april kl 10.00 startar bokningen av biljetter till första matchen i Arena Skövde.
(Säsongskort gäller för kvarts- och eventuella semifinaler)

Biljetter bokas via biljettsidan, ifkskovdehandboll.ebiljett.nu

Text: Bengt Andersson Foto: Viktor Ljungström

 

SEMESTERTIDER

Vecka 27-31 tar vi semester och sportkontoret håller stängt.Eventuella ärenden...

Läs Mer

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!