SM-finalisterna drabbar samman igen

Då är det dags för en ny rafflande ligamatch i Arena Skövde på söndag eftermiddag. Förra säsongens SM-finalister IFK Skövde HK och Ystads IF drabbar samman och bland annat kan dueller mellan Ystads Julius Lindskog Andersson och IFK:s Rex Blom förväntas (bilden). IFK-tränaren Henrik ”Sigge” Signell ser fram mot en härlig match.

 – Känns det lite extra när det åter är dags att möta finalmotståndarna från Ystad?

 – Ja, fast framförallt känns det bara roligt att möta bra lag. Det är en ny säsong nu och vi ska inte springa omkring och jaga revansch för nåt som hände förra säsongen. Men det är klart att vi vill vinna och siktar på det, precis som alltid när det vankas match.

 – Efter en inledning med tre raka förluster kom ju Ystads IF igång ordentligt mot Hallby senast. Är de regerande mästarna på väg mot den form som tog dom så långt i våras?

– Dom har haft det lite motigt i inledningen av serien, men efter vinsten senast mot Hallby så utgår jag ifrån att dom är på gång igen. Jag tycker dom spelade bra i den matchen. Det kommer bli en intressant och tuff match som jag ser fram emot.

 – Vilken typ av match kan vi förvänta oss?

 – En tuff och jämn match, precis som det ska vara.

 – Säsongsstarten har bjudit på tre vinster och en oavgjord. Du måste vara nöjd så här långt. 

– Jo, men jag tycker vi startat bra. Vi jobbar alltid för fortsatt utveckling och vi har ett härligt gäng som hela tiden vill bli bättre.

 – Vi har ju inledningsvis på säsongen även fått acceptera en del skador. Hur ser det ut i truppen efter en dryg veckas matchuppehåll? 

 Det har inte uppkommit något nytt på den negativa sidan, så vi kommer till matchen med ett tillräckligt starkt lag för att ha alla förutsättningar för att vinna.

Bengt Andersson/Viktor Ljungström

SEMESTERTIDER

Vecka 27-31 tar vi semester och sportkontoret håller stängt.Eventuella ärenden...

Läs Mer

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!