Viktiga funktionärer på träff

Det finns cirka 80 funktionärer på plats när IFK Skövde HK spelar sina matcher. Det kunde IFK:s marknadsansvarige Marcus Dahl berätta vid den funktionärsträff som nu inlett den nya säsongen för alla frivilligarbetarna inom föreningen.

Marcus och Maria Gustavsson höll i träffen och hade massor av fakta om hur de olika funktionerna fungerar inom föreningen. Det finns 16 olika grupper som har olika ansvarsområden, allt från kiosk och entré till reklam och säkerhet. Varje grupp har en gruppledare som har ansvar för att det finns tillräckligt med personal i gruppen för varje event.

Marcus Dahl kunde konstatera att IFK Skövde – tack vare alla sina duktiga funktionärer – ligger i framkant bland Handbollsligalagen vad gäller evenemangen.

– Vi får ofta veta att våra funktionärer är tjänstvilliga, trevliga och välkomnande, berättade Marcus.

Innan träffen hade de cirka 40 deltagarna möjlighet att titta en stund på elit-truppens träning och mingla tillsammans över en fika.

Första skarpa läget blev det sedan i torsdagens cupmatch i ATG Svenska cupen mot IFK Ystad. Då var alla funktionärsgrupper på plats som en generalrepetition inför den – förhoppningsvis långa säsong som väntar.

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!