Viktor Hallén förlänger kontraktet

IFK Skövde HK:s vänstersexa Viktor Hallén förlänger med ytterligare två år. Kontraktet skrevs på strax före måndagskvällens ligamatch mellan IFK och Redbergslids IK.

Viktor kom till IFK Skövde från Lugi HF inför 2021-22 och gjorde en mycket stark första säsong i den blåvita dressen. Att förlänga med ytterligare två år kändes naturligtvis för Viktor.

-Vi har haft en väldigt bra dialog och det var självklart att fortsätta. Jag trivs mycket bra både i klubben och i sta´n, säger 28-åringen.

IFK Skövdes sportchef Ulf Nyström tycker att det är glädjande på många plan att Viktor förlänger.

-Naturligtvis är jag väldigt glad att vi kunnat komma överens med Viktor om en fortsättning i den blåvita tröjan. Han har sedan ankomsten till Skövde bidragit med väldigt mycket. Han besitter enorm kunskap och erfarenhet och sen är det klart att hans fantastiska slutspel i våras sitter fast på näthinnan fortfarande, säger sportchefen.

Tre SM-guld

På meritlistan har Viktor inte mindre än tre SM-guld. Han började spela handboll i Sannadals HK hemma i Stockholm. Som senior har det blivit många framgångar med ett SM-guld i Drott och två i IFK Kristianstad på meritlistan. Detta tillsammans med ett antal U-landskamper.

Under 25 spelade matcher hittills i IFK-tröjan har Viktor gjort 122 mål.

Text: Bengt Andersson Foto: Viktor Ljungström

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!