Vinst för både HK Skövde och HK Blå Kamraterna

Det var hemmamatch både för HK Skövde och HK Blå Kamraterna på söndageftermiddagen, och det slutade med vinst för båda.

HK Skövde tog ännu en uddamålsseger då HP Warta besegrades med 33-32. Precis när det kändes som att hemmalaget kopplade ett grepp i första halvlek med 6-4 vände gästande Warta till 7-9. HK Skövde tog dock tillbaka kontrollen, och ledde efter 30 minuter med 16-13. Alexander Skoog var stabil i målet, och framåt gjorde Simon Brodow det jättebra på linjen. På niometer var det som så ofta Linus Gustavsson som var inblandad i mycket.

I andra halvlek var Warta i kapp efter 38 minuter, och det var helt jämnt i målprotokollet 19-19. Därefter svängde matchen fram och tillbaka flera gånger, och framåt var det framför allt Theodor Lindahl som öste in mål i slutet. Med några sekunder kvar fick gästerna en chans att kvittera men slarvade bort bollen och HK Skövde tog på nytt en viktig uddamålsseger.

Matchfakta:

HK Skövde – HP Warta 33-32 (16-13)

Målskyttar:

HK Skövde: Simon Brodow 9, Theodor Lindahl 9, Linus Gustavsson 7 (1), Erik Enell 3, Alfred Gustafsson 1, Jacob Gustavsson 1, Arvid Garp 1, Isak Borg 1, Philip Hufvudsson 1.

HP Warta: Max Källhage 7, Olle Ringqvist 7, Daniel Buskas 5, Victor Höghielm 3, Adam Strömberg 3, Elton Björlin 2, Adam Hjortenbo 2, Hannes Jobs 2 (1), Alexander Gereonsson.

Utvisningar:

HK Skövde: 1×2 min

HP Warta: 2×2 min

Domare: Felix Odenbom, Daniel Österberg.

HK Blå Kamraterna mötte IFK Hammarö och vann klart med 43-30 efter att ha lett hela matchen.

Matchfakta:

HK Blå Kamraterna – IFK Hammarö 43-30 (17-14)

Målskyttar HK Blå Kamraterna: Wilmer Gustafsson 9, Viktor Lideskär 6, Hugo Ottosson 5, Theodor Arrenius 5, Jonathan Henriksson 4, Tage Johansson 3, Hugo Johansson 3, Erik Persson 3, Hugo Schönborg 2, Arvid Svarén 2, Arvid Redzic 1.

SEMESTERTIDER

Vecka 27-31 tar vi semester och sportkontoret håller stängt.Eventuella ärenden...