Mossestad klar för spel igen

IFK  Skövde HK:s lagkapten Fredrik Mossestad är klar för spel. Han kommer vid torsdagens ligamatch mot HK Malmö att göra comeback efter handskadan.

-Det ska bli mycket gott att kunna bidrag på plan tillsammans med ett gäng som är på väg uppåt igen, säger Fredrik och påpekar att det blivit tre vinster de senaste fyra matcherna.

Det var i den norska cupen i Halden under januariuppehållet som Fredrik bröt tummen.

-Det har förstås varit tråkigt att inte kunna spela, men samtidigt har gänget imponerat med så bra spel så jag har inte känt mig väldigt saknad., säger Fredrik och konstaterar att nu väntar en tuff uppgift mot ett Malmö som slåss för sitt liv i högsta ligan.

-Det gäller att möta upp med samma aggressivitet som dom kommer att spela med. Fortsätter vi med det försvarsspel som visats den senaste tiden ska vi ändå kunna ta hem dom två viktiga poängen i jakten på slutspel, säger IFK-kaptenen.

Spelsugna

Det har varit ett mer än ett två veckor långt uppehåll sedan senaste ligamatchen mot Lugi. IFK-tränaren Henrik ”Sigge” Signell är ändå nöjd med en period med bra träningar.

-Men nu är vi förstås extra spelsugna. Det ska bli skönt att komma igång och ambitionen är ett starkt avslut på ligasäsongen. Att vår lagkapten är tillbaka igen är givetvis också bra, säger IFK-tränaren.

Efter torsdagens match i Malmö väntar Sävehof hemma nästa torsdag och sedan avslutas seriespelet med bortamötet mot Hammarby fredagen den 31 mars.

Text: Bengt Andersson  Foto: Viktor Ljungström

SEMESTERTIDER

Vecka 27-31 tar vi semester och sportkontoret håller stängt.Eventuella ärenden...

Läs Mer

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!