#viställerupp på många sätt

\"\"

IFK Skövde HK har många projekt igång inom ramen för #viställerupp–manifestationen för de samhällsinsatser som elithandbollsklubbarna genomför.

– Vi vill på olika sätt kommunicera de positiva värden som IFK Skövde HK står för inte minst tillsammans med våra samarbetspartner, säger kommunikationsansvarige Marcus Dahl.

Vi har på IFK:s lokala medier nyligen berättat om Parahandbollsaktiviteten inom Skövde United Handball.

 

\"\"

Hand The Ball

– Hand The Ball är också ett begrepp vi sjösatt på olika fronter det senaste året, berättar ungdomsansvarige Krister Billström.

Det har till exempel handlat om kostnadsfria sportlovsaktiviteter. På försommaren genomfördes också fyra mycket uppskattade sommarlovsdagar tillsammans med Skövdebostäder i Södra Ryd.

– Det kändes riktigt bra och under dagarna mötte vi drygt 150 tjejer och killar i olika åldrar. Ungdomarna fick möjlighet att under lekfulla former hålla igång med bollen i fokus, berättar Krister.

På plats fanns också de två unga ledarna Alvar Solvinger och Rasmus Billström.

– Ambitionen är att vi även i fortsättningen ska engagera fler av våra egna att hjälpa till som ledare, säger den ungdomsansvarige.

 

\"\"

Stor festival på Volvo

Nästa stora aktivitet blir medverkan i Festival hos Volvo den 9 september. Till detta återkommer vi senare med detaljer i detta stora projekt hos vår samarbetspartner Volvo GTO.

Text: Bengt Andersson
Foto: Marcus Dahl

Våra fans betyder allt för oss.

Köp dina biljetter eller ta reda på våra senaste nyheter med bara ett klick!